Szabályzat

© Copyright 2004-2018 - FINE Ügynökség

Minden jog fenntartva!

A weblapon található minden elem (grafika, szöveg) a FINE ügynökség szerzői jogi védelme alatt áll, azokat a FINE ügynökség vagy a copyright-tulajdonos írásos engedélye nélkül szigorúan tilos bármilyen célra felhasználni vagy más weboldalon elhelyezni vagy bármilyen formában sokszorosítani.

Adatkezelés:

A regisztráció teljesen INGYENES! A regisztráció során bekért adatokat biztonságosan tároljuk és azok bizalmas részét semmilyen esetben nem szolgáltatjuk ki harmadik fél részére. Bizalmasnak számítanak a cím, valamint az elérhetőségi adatok.
Az adatokat a FINE ügynökség minden előzetes bejelentés, vagy indoklás nélkül törölheti. Azonnali törlés jár a hamis adatok közléséért. A FINE ügynökség eleve nem regisztrál olyan személyeket, akiknek regisztrációs kérelmük hiányos. A regisztrált adatok törlését a szereplő személy írásos kérésére a FINE ügynökség végrehajtja.

Felelősség:

Az adatbázisunkban szereplő személyek adatai a sajátjaik, ők maguk szolgáltatták a FINE ügynökség részére, így a FINE ügynökséget azok hitelességért, vagy jogi következményeiért semmilyen felelősség nem terheli.
Az oldalon szereplő anyagok kizárólag információ céljaira szolgálnak, a FINE ügynökség nem felelős, és semmilyen kártérítési kötelezettséget nem vállal az anyagok tartalmáért.
A FINE ügynökség semmilyen felelősséget nem vállal az oldal leállásából eredő károkért, továbbá az általa esetleg hivatkozott weboldalak folyamatos működéséért és azok tartalmáért.

modell és hostess ügynökség

Keresés a között

- cm
- kg
- év

Partnerek:

Portfólió fotózás
Portfólió fótózás, tesztfotózás, műteremben és kültéren
Sminktetoválás
Szem, szemöldök, száj
professzionális sminktetoválása
© 2004-2018 FINE Modell és Hostess Ügynökség